Sınav hizmetleri

Kayıt Olmaya Hazır mısınız?

Test yolculuğunuzu, planlamadan hazırlığa ve test gününde ne bekleyeceğinize kadar her aşamada sorunsuz bir şekilde yönetin.

süreç

01

Sınav Takvimini Gözden Geçirin

Bilimtur, ETS tarafından sertifikalandırılmış resmi bir test merkezidir. Aşağıdaki takvim, test merkezimizdeki yaklaşan TOEFL IBT ve GRE Genel Test tarihlerini göstermektedir. İlgili testlere kayıt ve ödeme işlemleri resmi (ETS) web sitesi üzerinden yapılmaktadır.

02

ETS Sitesinde Bir Hesap Oluşturun

ETS hesabınızı oluşturup testinize kayıt olduğunuzda, kullandığınız ismin test günü kullanmayı planladığınız kimlik (ID) bilgilerindeki isimle tam olarak eşleştiğinden emin olmanız önemlidir. Bu bilgiler eşleşmezse testi alamazsınız ve test ücretiniz iade edilmez.

03

Testinizi Planlayın

Bir ETS hesabı oluşturduktan sonra, almak istediğiniz testi seçin ve Bilimtur Uluslararası Eğitim Danışmanlığı’nı bulmak için ‘Ankara’ yazın. Size uygun tarihleri görüntüleyin. Konum ve tarihi onaylayın, ardından testiniz için kaydolun. Ödemenizi resmi ETS Hesabınız üzerinden tamamlayın.

04

Onay ve Test Günü

ETS tarafından kayıt bilgilerinizi, testin yapılacağı yer ve tarihi onaylayan bir e-posta gönderilecektir. Genel kimlik gereksinimleri yönergelerine uyduğunuzdan emin olun. Tesisimizde eşyalarınız için bireysel dolaplar bulunmaktadır. Sizi test merkezimizde görmek için sabırsızlanıyoruz.

Genel Kimlik Belgesi Gereksinimleri ve Kayıt

Birkaç istisna dışında, kimlik belgeleri aşağıdaki tüm gereksinimleri karşılamalıdır. Her kimlik belgesi:

Daha fazla bilgi ve kayıt için ziyaret edin:

Orijinal belge olmalıdır; fotokopi belgeler kabul edilmez.
Fiziksel bir kimlik olmalıdır; mobil telefon veya başka bir elektronik cihazda sunulan dijital kimlik kabul edilmez.
Geçerli olmalıdır; süresi dolmuş belgeler kabul edilmez.
Kayıt sırasında kullandığınız isim ve doğum tarihiyle tam olarak eşleşen tam adınızı ve doğum tarihinizi içermelidir, aksan veya diakritik işaretler hariç.
Yakın zamanda çekilmiş, tanınabilir bir fotoğraf içermelidir.
İmzanızı içermelidir (kimlikteki isim ve imza ismi eşleşmelidir).
Vatandaşı veya ikamet ettiğiniz ülke tarafından verilmiş ve tanınmış, devlet tarafından verilmiş bir ulusal/eyalet/bölge kimlik kartı olmalıdır.
tr_TRTürkçe
Scroll to Top